Fotograf i Oslo og den nye familiebloggen - Nicola Paulukat Photography

lukk MENy

hovedmeny+

Dette er ordentlig skummelt

Hei, kjære dere!

Jeg er fotograf i Oslo og omegn og fersk blogger.

fotograf i oslo med barn

Hva syns du er mer skummelt? Det å stå på en scene foran flere hundre mennesker, (mer eller mindre) klar for å holde en presentasjon? Eller det å sitte på kjøkkenet med fin utsikt, mens sola skinner, og skrive noen ord på laptopen?
Akkurat nå gjør jeg det sistnevnte – og tro meg det – dette får meg til å svette ordentlig.
Det å begynne med en blogg – det er ordentlig skummelt. (Å holde en tale foran et stort publikum derimot, har jeg aldri gruet meg til.) Så, for å leve etter en fryktelig selvhjelp-bok som jeg leste noen år siden: feel the fear and do it anyway!
So here it goes. Mitt aller første blogginnlegg. Wohoo!
.

Bli kjent med meg og familien min

Jeg er Nicola, samboer til Loc (Da vi traff hverandre for første gang (eller helt ærlig – de første gangene) kunne jeg ikke huske navnet hans – så for å hjelpe meg å huske det tenkte jeg alltid på en “lobster”. Grunnen for det: Måten navnet hans uttales minner litt om “lob”. Aldri spør han hvordan navnet hans egentlig uttales, for da får du et svar på vietnamesisk som antakeligvis inneholder c, som høres ut som p, men bare fordi vi med europeiske ører ikke kan høre at p egentlig er c.),  – og mamma til Eliah, Linnea og Lilia.

familie til fotograf oslo med tre barn

Hva dette handler om

Jeg jobber som profesjonell fotograf i Oslo og omegn – og begynte å jobbe som profesjonell blogger (Finnes det? Det finnes sikkert!) i går.

Her på bloggen kommer jeg til å dele noen av bildene mine med dere, noen sneak-peaks inn i livet mitt, jeg kommer til å skrive om reise med barn og har planer om å poste en ukentlig oppdatering på hva som var viktig for meg og har inspirert meg denne uka. Og det kommer jeg også til å starte med i morgen.
Fortell meg hva du syns om dette blogginnlegget, bloggen min, eller bildene mine. Jeg gleder meg til å høre fra hver eneste av dere!

Har du lyst til å si noe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bittelitt magi.

Jeg tror på lyset, livet, kjærligheten og

Følg meg       nicolapaulukat

Copyright Nicola Paulukat 2019