Utendørs Familiefotografering med tvillinger | Lifestyle Familiefotografering

lukk MENy

hovedmeny+

Utendørs Familiefotografering

Familiefotografering i Nærsnes

Jeg visste med en gang at dette ville bli fine bilder på denne familiefotograferingen. Det var en strålende sensommerdag i Nærsnes. Og så åpnet Cathrine og Jan Roger bildørene og der satt de to søteste små og smilte til meg. Jeg smeltet med en gang. (Ikke at jeg ikke gjør det hver eneste gang en baby smiler til meg. Jeg er en sånn person som bare kan smile av babyer hele dagen.)

Da jeg snakket med Cathrine for første gang angående familiefotografering, var tvillingene hennes bare noen uker gamle. Hun sa med en gang at hun hadde lyst å vente litt med fotografering. Siden det skulle bli utendørs familiefotografering var hun bekymret for at det fortsatt var for kaldt ute i våres.

Tiden flyr og livet ruller videre

Så vet jo alle som har barn selv, hvordan det er når man har lyst til å “bare vente litt” med noe som helst. Det går veldig fort flere måneder. Livet ruller videre, og ganske snart har man ikke lenger spedbarn hjemme, men to små personer. Så var det plutselig slutten av august og vi ble litt redde for at de sommerbildene som vi hadde planer om å ta, skulle bli høstbilder. Men som dere kan se under, fikk vi det til. Og tenk så heldige vi var med været og lyset.

Når jeg avtaler en familiefotografering, sender jeg alltid noen spørsmål til familien. Da har jeg muligheten til å bli litt bedre kjent og få et første inntrykk av familien før vi møtes. Da jeg leste hva Cathrine skrev om jentene sine, kunne jeg nesten ikke vente med å få de foran kameraet mitt. En familiefotografering med små tvillinger må jo være enhver fotografs drøm, eller er det bare meg?

Og jeg ble ikke skuffet! Vi fikk noen nydelige bilder av jentene med mamma og pappa. Det er fin sommerstemning på bildene, selv om det egentlig allerede lå høst i lufta. Jeg elsker å ha utendørs familiefotografering fordi fargene og lyset gir bildene en helt unik stemning som ikke er mulig å få til hjemme eller i studio. Se selv:

Familiefotografering utendørs i Nærsnes, Asker, Oslo.

Familiefotografering utendørs i Nærsnes, ikke langt fra Asker og Oslo.Familiebilde med mor og far og tvillinger.Pappa og baby leker utendørs i familiefotografering i Nærsnes, Asker, Oslo.Far med tvillingsjenter i familiefotografering i Nærsnes, Asker, Oslo.Familiebilde med pappa og baby. Familiefoto utendørs mor og datter smiler. Familiefoto som viser kjærlighet og smil.

Har du lyst til å si noe?

  1. Nina Jensen says:

    Fantastisk flotte bilder av en flott familie.
    Stolt grandtante til tvilling jentene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bittelitt magi.

Jeg tror på lyset, livet, kjærligheten og

Følg meg       nicolapaulukat

Copyright Nicola Paulukat 2019