Julekortfotografering | Lifestyle Familiefotografering - nicolapaulukat.no

lukk MENy

hovedmeny+

Julekortfotografering

Julekortfotografering er en av de fotograferingene som jeg elsker mest. Men da jeg først forsiktig kikket inn i bilen, var det en veldig skeptisk Mia som så på meg. Ikke så rart det. Jeg hadde selv vært skeptisk om jeg hadde truffet en fremmed dame med en veldig rar dings rundt halsen. På sikker avstand hilste jeg på henne. Jeg spurte om vi skulle ta noen bilder av henne, sammen med mamma og pappa i dag. Hun var fortsatt veldig skeptisk, om dette virkelig var en god idé.

Så gikk vi ned til vannkanten. Jeg fortalte Mia at jeg hadde en liten jente selv, som var akkurat like gammel som henne. Mia så bare på meg. Jeg fortalte også at jeg har to barn til, som begge var veldig skeptiske da de var små. Hun fortsatte å se på meg, men muligens med bittelitt mindre skepsis i ansiktet.

Mia tok det allerførste bilde på julekortfotografering selv

Vi satte oss ned og så på den rare dingsen jeg hadde rundt halsen. Det viste seg å være et kamera og da Mia så gjennom det lille vinduet, kunne hun se pappaen sin. Dette var kanskje ikke så ille likevel. Og da Mia trykket på den runde knappen på toppen, tok hun det allerførste bildet på denne julekortfotograferingen.

(Nå burde jeg selvfølgelig ha vist det bildet her. Dessverre lagret jeg det ikke fordi jeg ikke hadde noen planer om å skrive akkurat dette på bloggen min da jeg valgte ut bilder. Men det skjer ofte at det er barna som tar det første bildet. Jeg skal prøve å huske å ta vare på disse bildene fremover fordi det er jo så fint å vise frem et bilde som de tok selv.)

Isen smelter

Etter den oppdagelsen at dingsen rundt halsen min kunne ta bilder som man etterpå kunne se på, smeltet isen mellom Mia og meg. Nå måtte jeg bare viske til henne om hun hadde lyst til å se hva som gjemte seg i vesken min. Da ble nysgjerrigheten større en skepsisen og hun ble med meg. Når barna som er litt skeptiske til å starte med, tar hånda mi, så har jeg klart å takle dagens største utfordring.

Resten av fotograferingen ble som en lek. Det er bare den beste følelsen i hele verden å gå hjem og vite at jeg bærer en skatt i kameraet mitt som kommer til å gjøre en familie veldig glad i mange år.

En julekortfotografering som en drøm.

jente med lue og skjerf smilerfamilie med mor og far og datter sitter på bakken og koser segmann sitter ute og smiler på dattera sifamiliebilde jente smilerfamilie på tre ute om vinterenjente hopper ved vannet vinter kaldtmor og far og datter leker ved vannet høst vintermor og far med datter i midten

Har du lyst til å si noe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bittelitt magi.

Jeg tror på lyset, livet, kjærligheten og

Følg meg       nicolapaulukat

Copyright Nicola Paulukat 2019