Refleksjoner rundt ny nettside og ny blogg | nicolapaulukat.no

lukk MENy

hovedmeny+

Refleksjoner rundt ny nettside og ny blogg

 

Klikker du på “om oss” på nettsider?

Jeg har gått dypt inn i meg selv i denne perioden da jeg bygget den nye nettsiden min. Målet mitt var ikke å bare bygge en fin nettside, men også lage et sted som virkelig er meg og som resonerer med dere der ute. Den nye siden skulle selvfølgelig vise frem familiebilder både utendørs og hjemme, porteføljen min, og gi all den informasjon dere trenger når dere vurderer å ha familiebilder tatt. Dette er oftest den første grunnen til at dere klikker dere inn på nettsiden min. Men jeg ville også gi en liten del av meg selv. Jeg vet at “om meg” er nesten alltid det første stedet jeg kikker på når jeg ser på en nettside. Er ikke vi alle nysgjerrige på andre mennesker? Hvem de er og hvordan de lever livet sitt? Jeg tror det er noe veldig naturlig. Og spesielt når jeg vurderer å ta kontakt med noen og muligens jobbe sammen med han eller henne, hjelper det meg veldig å lese litt mer om han eller henne og bli litt kjent.

Familiefotografering er en veldig personlig bedrift

Det å dele mer om meg og livet mitt på nett har ikke vært et lett valg for meg. Jeg pleide å være veldig privat på nettet. Frem til for noen år siden var det ikke et eneste bilde av barna mine å finne på nett – ikke en gang på min lukkede facebook-profil. Jeg kommenterte aldri et innlegg, jeg likte aldri noen bilder. Men under prosessen med å starte opp for meg selv, og i tillegg med en veldig personlig bedrift, tok jeg valget om å være mer åpen. For meg var det et bevisst valg å være “der ute” – som fortsatt føles skummelt av og til. Men det føles også veldig befriende.

Hva jeg skriver om

Det samme gjelder bloggen min. Jeg valgte å ikke bare blogge om fotosesjonene mine, men å også skrive om familien min, livet vårt, ting vi liker å gjøre, og om steder vi reiser til.

Det finnes tre bloggere som jeg bare elsker å klikke innom. De er så inspirerende og jeg får alltid ny motivasjon når jeg har vært og lest et nytt innlegg og sett på bildene. Nå skal jeg ikke være så ambisiøs å dagdrømme om at bloggen min kan en dag sammenlignes med de – men jeg håper at dere som leser her kan bli litt bedre kjent med meg før dere booker en familiefotografering.

Har du lyst til å si noe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bittelitt magi.

Jeg tror på lyset, livet, kjærligheten og

Følg meg       nicolapaulukat

Copyright Nicola Paulukat 2019