lukk MENy

hovedmeny+

OM FOTOGRAFERING & FILMING, PRISER, FAQ

informasjon

om fotografering
og filming 

priser

fine ord

FAQ

Hva er det egentlig du gjør?

Jeg er fotograf og videograf og lager minner til familier over hele verden. Oftest blir det en kombinasjon av bilder og videosnutt, eller en av de, avhengig av hvilken pakke du velger. Til filmene mine tar jeg små videosnutt av de samme situasjonene jeg tar bilder av. I redigering kombinerer jeg disse små videosnutter med musikk for å lage din helt personlige familiefilm.


Du kan se fotoporteføljen min her.
Eller filmporteføljen min her.


Hva kan vi forvente?

Jeg ELSKER å vise hvor glade barna er i dere! Hvor glad dere er i barna! Målet mitt er å skape kunstverk som gjør dere stolte og glade i åresvis. Hvert bilde forteller en historie. Jeg fanger favorittøyeblikk og forteller historien deres for alltid. 
Øyeblikk som viser hvor glad dere er i hverandre. Det er noen ganger lett å glemme i en hektisk hverdag, men å se på bildene mine skal gjøre dere stolte og lykkelige, og åpne opp øynene for det som egentlig betyr mest.

Hvor møtes vi?

Dere kan enten treffe meg utendørs eller hjemme hos dere.
Om dere velger utendørsfotografering, kan dere velge mellom flere utvalgte lokasjoner for fotosesjonen deres. Jeg velger lokasjon etter lysforhold og uttrykket stedet gir som bakgrunn på bildene.
Om jeg kommer hjem til dere blir det ofte bilder som betyr ekstra mye. Hjemmet deres er deres trygge sted og barna som er litt sjenerte, pleier å elske hjemmefotografering.

Hva skal vi ha på oss?

Hva dere velger å ha på dere under fotografering har utrolig mye å si for stemningen i bildet. Jeg elsker duse farger og myke stoffer.  Jeg har et stort utvalg av kjoler, bluser og skjørt til mammaer og masse fint til gutter og jenter fra nyfødt til ca. 12 år. 
Dere får også tilsendt en detaljert stil-guide når dere bestiller en fotografering med meg. Den er en stor hjelp om dere ønsker å velge selv hva dere vil ha på dere. 

Hvordan blir selve
fotograferingen?

En familiefotografering blir en opplevelse for hele familien. Vi har god tid og tar alltid hele fotograferingen på barnas premisser. Om de trenger en pause eller en snack så tar vi oss tiden til det. Jeg kommer til å instruere noen aktiviteter, som fører til fine øyeblikk som vi tar bilder av. Det er ansvaret mitt å sørge for at dere alltid vil føle dere komfortable under fotograferingen. Det å bli fotografert kan føles rart og kanskje litt ubehagelig for mange - så ikke vær redd, du er ikke alene om det. 


Hvordan får vi bildene / filmen?

Dere får alltid det dere har bestilt (bilder eller film) til nedlasting i høy oppløsning, slik at dere selv kan printe, lage f.eks. fotobøker, julekort, takkekort, eller lerret; dele med familie og venner i sosiale medier eller se på en slideshow på egen pc. 
Dere får tilgang til en personlig nettside som er passordbeskyttet, og hvor dere lett kan laste ned bildene og/eller filmen deres. 

Tilbyr du produkter?

Jeg selger et lite utvalg av produkter som er av den beste kvaliteten som finnes i verden. Alle produktene mine er håndlaget i Norge. Papiret som brukes er i museumskvalitet, som betyr at fargene forblir ekte i flere generasjoner.
Disse produktene er ment til å gå i arv.
Ta kontakt meg meg om du er interessert.

Minner for alltid

En familiefotografering gir dere så mye mer enn fine bilder. Det blir en opplevelse, et minne, som har evnen til å ta dere tilbake i tid. En investering i familiebilder er noe dere aldri kommer til å angre på. 
Alle kolleksjonene mine er "all inclusive" som betyr at alle bildene/ hele filmen alltid følger med.
Jeg vil at dere skal slippe å velge mellom favorittøyeblikk, og at alle øyeblikkene samlet skal vise hvem dere er som familie 

Priser 

Inkludert: 
+ En eksklusiv 30 siders guide med detaljert informasjon om fotografering, forberedelser og valg av klær
+ Individuell hjelp med valg av antrekkene for hele familien 
+ Fritt valg fra kundekleskapet til utlån
+ Fotografering og/eller filming utendørs eller hjemme hos dere 
+ En plass på kundelisten min med eksklusive tilbud og arrangementer 
.

 2500 kr

fotokolleksjon

+ 3000 kr

3 Digitale bilder  høyoppløselig

familiefilm

+ 7000 kr

Filmen deres til nedlasting


Fotokolleksjon & Familiefilm

+ 12 000 kr

40+ (alle) Digitale bilder høyoppløselig


Filmen deres til nedlasting


eksklusiv familiekolleksjon

+ 16 000 kr

BELLY TO BABY medlemskap 

8000kr (du sparer 2000kr) 
+ en kolleksjon fra hver fotografering

4 sesjoner: gravid ­ Nyfødt ­ 6 måneder  ­1 år

40+ Digitale bilder høyoppløselig

Filmen deres til nedlasting


Håndlaget lin-eske med alle bildene deres som print i 13x18

Mini-familiefotografering året etter inkl 3 digitale bilder
Inkludert: 
+ En eksklusiv 30 siders guide med detaljert informasjon om fotografering, forberedelser og valg av klær
+ Individuell hjelp med valg av antrekkene for hele familien 
+ Fritt valg fra kundekleskapet mitt til utlån
+ Fotografering og/eller filming utendørs eller hjemme hos dere 
+ En plass på kundelisten min med eksklusive tilbud og arrangementer 
+ En 13x18 fine-art print fra hver fotografering 
+ 25 takkekort med konvolutter
+ Gratis mini-familiefotografering året etter inkl 3 digitale bilderDigitale bildefiler og film kjøpes separat.
.

+ 7000 kr

10 Digitale bilder høyoppløselig

+ 10 000 kr

40+ (alle) Digitale bilder høyoppløselig

Håndlaget lin-eske med alle bildene deres som print i 13x18eller

eller

Fine ord fra kundene mine

se flere +

Kan anbefale Nicola Paulukat på det varmeste. Hun er svært dyktig; opptrer profesjonelt men har samtidig et vinnende vesen som gjør at man føler seg vel under fotograferingen. Vi hadde fotografering hjemme, noe som fungerte kjempefint med våre tre små barn! Nicola er tydelig på hva som skal til for å få de bildene man ønsker seg. Vi sitter igjen med nydelige, lyse, naturlige bilder som gjenspeiler oss som familie. Vi er så glade for at vi valgte henne!

Heidi & Jens

Nicola er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Hun kom hjem til oss og tok bilder utendørs av både hele familien, og av barna sammen med noen av dyrene våres. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale henne på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!

Trine & Kjetil

Kan anbefale Nicola på det sterkeste. Vår familie på 5 hadde en fantastisk fotografering utendørs som resulterte i imponerende mange fine bilder. Veldig flink med barna.

Linda & Anders

Hjemmefotografering er noe jeg alltid har hatt lyst til! Nicola var den perfekte fotograf å bruke til dette. Hennes naturlige nærvær gjorde dagen så hyggelig og samtidig så gøy. Hele familien var samlet hjemme, vi hoppet i sengen, bakte pepperkaker, lekte og danset. (...)  Nicola fulgte oss hjemme i over to timer med kamera sitt og foreviget noe av det mest naturlige for oss: -å være hjemme hos oss selv med familien, en helt vanlig søndag. Dette passer for alle, og vi kan absolutt anbefale Nicola som fotograf. Dette er 2. gang vi bruker henne som fotograf bare i år, og det er definitivt ikke siste gang. Vi elsker stilen!

Stine & Lars Jøran

hva er det egentlig du gjør?

Jeg er fotograf og videograf og foreviger minner til familier over hele verden. Oftest blir det en kombinasjon av bilder og videosnutt, eller en av de, avhengig av hvilken pakke du velger. Til filmene mine tar jeg små videosnutt av de samme situasjonene jeg tar bilder av. Under redigering kombinerer jeg disse små videosnuttene med musikk, og resultatet blir din helt personlige familiefilm.

hvorfor tar du familiebilder?

Jeg ELSKER å vise hvor glad barna er i dere! Hvor glad dere er i barna! Målet mitt er å skape kunstverk som gjør dere stolte og glade i åresvis. Hvert bilde forteller en historie. Jeg fanger favorittøyeblikk og forteller historien deres for alltid.
Øyeblikk som viser hvor glad dere er i hverandre. Det er noen ganger lett å glemme i en hektisk hverdag, men å se på bildene mine skal gjøre dere stolte og lykkelige, og åpne opp øynene for det som egentlig betyr mest.

Hva slags type fotografering tilbyr du?

Jeg tilbyr to typer fotografering - utendørs eller hjemme hos dere.
Om dere velger utendørsfotografering, kan dere velge mellom flere utvalgte lokasjoner for fotosesjonen deres.
Jeg velger lokasjon etter lysforhold og uttrykket stedet gir som bakgrunn på bildene.
Om jeg kommer hjem til dere blir det ofte bilder som betyr ekstra mye. Hjemmet deres er deres trygge sted og barna som er litt sjenerte, pleier å elske hjemmefotografering.

Hvordan blir selve fotograferingen?

Utendørs og hjemmefotografering er selvfølgelig litt forskjellige, men måten jeg jobber på er ganske lik. Jeg kommer til å instruere noen aktiviteter, som fører til fine øyeblikk som vi tar bilder av. Det er ansvaret mitt å sørge for at dere alltid vil føle dere komfortable under fotograferingen. Det å bli fotografert kan føles rart og kanskje litt ubehagelig for mange - så ikke vær redd, du er ikke alene om det.
En familiefotografering blir en opplevelse for hele familien. Vi har god tid og tar alltid hele fotograferingen på barnas premisser. Om de trenger en pause eller en snack så tar vi oss tiden til det.

hva slags utstyr bruker du?

Jeg bruker et speilreflekskamera til både fotografering og filming. Dere vil muligens ikke engang merke om jeg tar bilder eller filmer. Jeg bruker ikke noe annet utstyr, lys, eller blits, for å forstyrre barna deres så lite som mulig.

Hvor lang tid tar en fotografering?

Vanligvis tar det 1 til 2 timer.
En hjemmefotografering pleier å ta rundt 2 timer, mens en utendørsfotografering kan noen ganger ta mindre enn en time (spesielt med litt større barn, som ikke trenger like mye tid på å varme opp.) Det er alltid avhengig av flere ting, derfor burde dere for sikkerhets skyld planlegge ca. 2 timer.

Hvordan kan vi forberede oss til fotograferingen?

Dere kan lese alt om hvordan dere kan forberede dere og barna deres, og (om dere skal ha hjemmefotografering) huset deres, i en detaljert stil-guide, som dere får tilsendt når dere bestiller en fotografering med meg.
Den er også en stor hjelp til valg av klær til hele familien, og hvordan best koordinere antrekkene og farger.

må vi følge stil-guiden din?

Nei, selvfølgelig ikke!
Alt jeg skriver om i stilguiden min er forslag. Til slutt blir bildene til minnene deres, så det er helt opp til dere hva dere ønsker å ha på dere.
Men, klærne og fargene dere velger har veldig mye å si for stemningen i bildene. Hvis dere liker bildene dere ser på nettsiden min eller på Instagram-profilen min, ville jeg anbefale dere å følge stilguiden min. Hvis dere booker meg pga stilen på bildene mine, kan dere være sikre på å få det samme uttrykket på bildene deres, når dere følger anbefalingene.

hvor mange bilder får vi?

Dere får alle ferdige, redigerte bildene som jeg velger ut fra fotograferingen deres, i en online visningsgalleri. Når dere har valgt de bildene dere ønsker, kan dere laste de ned. Da kan dere selv velge å fremkalle så ofte dere vil, i akkurat den størrelsen dere ønsker. 

hvor lang vil filmen vår bli?

Familiefilmene mine kan være fra ca. 2 til 5 minutter.

kan vi velge musikken til filmen vår?

Nei, det er dessverre ikke mulig. Jeg trenger en individuell lisens til hver eneste låt jeg bruker for filmene mine.
Hvis det finnes en låt som dere absolutt MÅ ha for familiefilmen deres, kan jeg sjekke lisensmuligheter. Vær forberedt på at dette vanligvis blir VELDIG dyrt.

Hvordan får vi bildene/filmen?

Dere får alltid det dere har bestilt (bilder eller film) til nedlasting i høy oppløsning, slik at dere selv kan printe, lage f.eks. fotobøker, julekort, takkekort, eller lerret; dele med familie og venner i sosiale medier eller se på en slideshow på egen pc.
Dere får tilgang til en personlig nettside som er passordbeskyttet, og hvor dere lett kan laste ned bildene og/eller filmen deres.

Hva om vi blir syke eller det regner?

Hvis det er meldt regn avlyser vi fotograferingen og flytter den til et nytt tidspunkt. Jeg gir dere beskjed dagen før om det er fare for at vi må avlyse.

Om det skulle komme noe i veien for dere og det ikke er mulig for dere å gjennomføre fotograferingen, ber jeg dere gi meg beskjed minst 24 timer før. Om barna skulle bli syke eller noe lignende er det bare å gi beskjed så snart dere vet. Slikt skjer og da finner vi bare et nytt tidspunkt.

jeg har et annet spørsmål!

Ja, så klart! :) Send meg en epost når som helst og jeg kommer tilbake til dere så snart jeg kan!
post@nicolapaulukat.no

Eller klikk her

faq

1. Send meg en melding i skjemaet under for en prat uten noe som helst forpliktelser.

det neste steget

send meg en melding her

2. Vi snakker og finner ut hva vi kan hjelpe hverandre med.

3. Om du føler at deg passer, så avtaler vi tid og sted for fotograferingen deres.

bittelitt magi.

Jeg tror på lyset, livet, kjærligheten og

Følg meg       nicolapaulukat