lukk MENy

hovedmeny+

har du lyst til å bli litt kjent med meg?

så hvem er jeg?

Jeg er mamma til Eliah, Linnea og Lilia, samboer til Loc og en "what you see is what you get" menneske: Hjertet mitt brenner for det enkle, sakte og ekte i livet. En minimalist "in the making" - jeg prøver å kvitte meg med alt som ikke gir meg glede eller ro. 
Til vanlig vil du finne meg på kjøkkenet i vårt lille, hvite hus ved fjorden. Jeg spiser uhøytidlige mengder sjokolade, ser på skyene og drømmer om vår neste reise. Vi elsker å vise barna våres verdenen, nær og fjern! 
Jeg har en stor svakhet for alt som er stripete, lyst og kommer i duse farger. Jeg lager planer og lister for ALT! Jeg er en perfeksjonist, uforbederlig optimist og ville nesten alltid velge en rolig kveld hjemme med familien min over å være ute. De små øyeblikkene med barna mine er hva som betyr mest.

Jeg burde kanskje skrive at jeg har visst at jeg skulle bli fotograf siden jeg fikk mitt første kamera da jeg var 6 år gammel. Men sånn var det ikke. Jeg hadde aldri en eneste tanke om å bli fotograf, før jeg faktisk ble det. Mitt første - nesten litt tilfeldig og veldig spontane - foto-oppdrag var en fødsel, Det var en helt utrolig opplevelse. Etter dette gikk det noen måneder, mens tankene mine rundt det å bli fotograf ble mer konkret. Jeg visste at jeg ville fotografere familier og at bildene skulle bli fylt med lys og glede og kjærlighet. Det er det jeg føler når jeg ser på min egen lille familie - og akkurat denne følelsen vil jeg at dere skal få når dere får bildene deres. . 

Hvis du for alltid vil huske disse små, ekte, hjerteskjærende øyeblikkene mellom deg og de som du elsker mest - det er akkurat det jeg elsker å fange for deg. Fotografier vil alltid være min nummer 1! Men filmer? Det er som om emosjonene blir multiplisert. Å se på barna og dere sammen, å høre stemmene deres, vil få dere til å smile (og noen ganger til å grine) og hjertet deres kommer til å eksplodere av kjærlighet!


bli kjent med den lille familien vår

bli kjent med den lille .          vår

 familien

Nicola

lilia

linnea

eliah

loc


Den kreative drømmeren i familien vår, som ønsket seg 16 barn da hun var tenåring. 


Apple-fan og en "kan alt"-mann, som fungerer best på 3-timer-nattsøvn.


Vår danser og musikk-begeistrete 9-åring. Lever drømmen om et liv uten lekser. 


Skoleelsker med den mest smittsomme latteren i huset. 


Kjenner du sånne mennesker som man bare må bli i godt humør av? En sånn en er Lilia.

Når det er sagt, så burde jeg også fortelle at jeg er foto-preget gjennom hele mitt oppvekst. Jeg var for første gang i mørkerommet da jeg gikk på barneskolen. "My finest" foto-prosjekt er uten tvil da jeg dokumenterte skole-toalettene på videregående. Siden begynnelsen av 00-tallene har jeg brukt utallige timer i photoshop og mine private fotoprosjekter. Uansett, kanskje fordi jeg har så mange års erfaring med det tekniske, tror jeg at det er så mye viktigere å "føle" et bilde enn å få det til tekniskt perfekt. Jeg bruker kameraet mitt intuitivt, og finner det perfekte lyset uten å tenke særlig over det, slik at jeg kan fokusere 100% på alt det som skjer mellom dere. 

om meg

hvordan jeg ble fotograf

Har du lyst å lese mer om familien min? Her er bloggen min!

sneak-peek inn i livet vårt

hjemme, borte, hverdagen

hjemmet vårt

Loc og jeg er begge veldig intuitive mennesker. Da vi så huset vårt for første gang, visste jeg med en gang at dette skulle være hjemmet vårt. Vi hadde en liste med praktiske ting som vi skulle ta hensyn til når vi kjøpte hus - men alt dette var ikke lenger viktig. Nå bor vi litt langt fra byen og uten tilgang til tog, i et hus som er lite praktisk til en familie på 5 - men som virkelig føles som vårt hjem. 

på reisefot

Siden jeg er tysk, og Loc er norsk-vietnameser, har vi familie og venner i mange land. Vi møttes da vi studerte i Singapore og siden den tiden har vi elsket å reise sammen, også med barna våre. Høydepunkten må være jorda-rundt på 4 måneder i 2017, men vi elsker korte turer like godt som lange. 

hverdagsgleder

Hånd-i-hånd med at jeg utforsker å minimalisere livet vårt, prøver jeg også å være mer bevisst på alle de små øyeblikkene som utgjør livet. For meg er den store lykken ofte bare mange små, ganske vanlige øyeblikk, som jeg prøver å se på med andre øyner. Å nyte hverdagen, og prøve å huske at hver eneste dag blir til barndommen til barna våres.

forrige

 /  NEste

Jeg elsker alt ved lavendel - lukt, farge, minner om frankrike.

lavendel

jeg blir aldri lei av å se ut av vinduet vårt.

oslofjorden

forrige

 /  NEste

hjertet mitt. disse fire betyr alt.

familie

forrige

 /  NEste

drømmen min er å bli låst inne i en bokhandel.

bøker

forrige

 /  NEste

det finnes nesten alltid friske blomster i hjemmet vårt. 

blomster

forrige

 /  NEste

juletiden er magisk. vi synger julesanger hele året.

jul

forrige

 /  NEste

som tenåring ønsket jeg meg 16 barn (not kidding).

babyer

forrige

 /  NEste

på alt! alt blir litt finere med striper.

striper

forrige

 /  NEste

frokost på morningen, til lunsj og til middag.

frokost

forrige

 /  NEste

bittelitt magi.

Jeg tror på lyset, livet, kjærligheten og

Følg meg       nicolapaulukat